Team assistent

Omschrijving

Ben je geïnteresseerd in een flexibele, relevante bijbaan en wil je organisaties helpen succesvoller te maken? Dan is werken als team-assistent bij Customeyes iets voor jou!

 

Even kennismaken

Customeyes biedt organisaties inzicht in de relaties met hun klanten. Door onze onderzoeken spreken we met honderden strategische managers in heel Nederland en vragen we nog eens duizenden klanten en cliënten naar hun tevredenheid. Dankzij onze rapportages weten tal van organisaties hoe zij hun klantgerichtheid kunnen verbeteren en welke factoren bepalend zijn voor hun succes.

 

De rol

Als team-assistent bij Customeyes ben je van begin tot eind betrokken bij de operationele uitvoering van onze onderzoeken. Je houdt je onder andere bezig met het opmaken van vragenlijsten, het controleren van rapportages, het printen en versturen van mailings en vele andere ondersteunende en afwisselende taken op basis van lopende projecten. In deze dynamische functie werk je nauw samen met de team-assistenten, projectmanagers en consultants uit ons team.

Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag: je kan in blokken van minimaal 4 uur werken tussen 8:30 en 18:00  uur. Startdata zijn altijd in overleg op basis van de actuele bezetting.

 


 

Vereisten

Ben jij onze ideale kandidaat?

Je kunt goed samenwerken in een team en hebt affiniteit met klantenonderzoek. Daarnaast heb je een pro-actieve, nauwkeurige en zelfstandige manier van werken en ben je bereid om samen met je collega's de handen serieus uit de mouwen te steken. Je hebt een flexibele instelling, maakt je snel nieuwe systemen eigen en je bent resultaat- en actiegericht. Je krijgt veel energie van verantwoordelijkheid en daagt jezelf uit.

We zijn op zoek naar iemand die een HBO/WO studie volgt en nog minimaal 2 jaar (16 uur per week) beschikbaar is.

 

Wat bieden we?

Een fantastische werkplek, waarin je andere organisaties vooruit helpt. Daarnaast:

  • Werken in een zelfsturende organisatie. Customeyes werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Maar aan de slag zonder manager die over je schouder meekijkt, is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een flinke dosis verantwoordelijkheid en ondernemerschap.
  • Een open en energieke cultuur. Onze honderdvijftig enthousiaste collega’s hebben één ding gemeen: de drive om écht het verschil te maken voor onze klanten, in een energieke en informele sfeer.
  • Volop ruimte voor ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren we in je ontwikkeling. Denk aan learning on the job en trainingen, binnen en buiten de deur.
  • Werken in hartje Amsterdam. Ben je al eens bij ons langs geweest? Zo niet: ons pand bevindt zich aan de Amsterdamse grachten, met een uitzicht dat nooit verveelt.
  • Extraatjes. Legendarische teamuitjes, gezellige borrels en onze jaarlijkse ‘Big Day’: allemaal ingrediënten voor een goede sfeer en sterke samenwerking. Bovendien staat er elke dag een verse, biologische lunch voor je klaar. En om fit te blijven: aan bedrijfssport absoluut geen gebrek.

Waarom Customeyes?

We zien onszelf graag als challenger van de gevestigde orde. Je ziet het terug in de manier waarop we met elkaar en onze klanten omgaan, in onze innovatieve producten en onze kijk op een duurzame werkomgeving.